КУРСИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ КЕРІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ, ЯКІ ВИКЛАДАЮТЬ УКРАЇНСЬКУ МОВУ І ЛІТЕРАТУРУ, СВІТОВУ ЛІТЕРАТУРУ ТА РОСІЙСЬКУ МОВУ

03-21 березня 2014 року проведено курси підвищення кваліфікації керівників шкіл, які викладають українську мову і літературу, світову літературу та російську мову.

Впродовж зазначеного періоду науково-методичними працівниками КОІППО вичитано 108 навчальних годин, з них 40 год. лекційних, 68 – практичних.

Педагогічна, управлінська практика проходила на базі навчально-виховного об’єднання «Багатопрофільний ліцей-фізико-математична школа-загальноосвітня школа І-ІІІ ст. № 18» Кіровоградської міської ради.

Під час практичних занять слухачі курсів ознайомились із особливостями адміністративно-педагогічної діяльності в умовах створення інноваційного середовища, відвідали і проаналізували 4 фахові уроки, взяли участь у обговоренні проблем науково-методичної роботи у навчальному закладі. На практичних заняттях «Аналіз відеоуроків» керівники шкіл відпрацьовували навички педагогічного аналізу різних видів навчальних занять.

Організовано і проведено майстер-класи директорів шкіл з проблем управління інноваційним розвитком навчального закладу (Свічкарьова І.Б., директор Долинського НВК) та з питань фандрайзингової діяльності у роботі директора НВК “Олександрійський колегіум – спеціалізована школа” Коваленка С.П.

З метою підвищення рівня ІК-грамотності слухачів, в межах програми, організовано і проведено спецкурс «Он-лайнові технології у роботі керівника загальноосвітнього навчального закладу», після завершення якого усі отримали відповідні сертифікати.

Керівники навчальних закладів відвідали Кіровоградський академічний український музично-драматичний театр ім. М.Л. Кропивницького та взяли участь в урочистих заходах, присвячених 200-річчю від дня народження Т. Шевченка.

Кiлькiсть переглядiв: 162

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.