ПРО ПЕДАГОГІЧНУ ПРАКТИКУ НА БАЗІ НВК "ДОЛИНСЬКА ГІМНАЗІЯ - ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА І-ІІІ СТУПЕНІВ № 3"

27 січня 205 року для слухачів курсів підвищення кваліфікації керівників навчальних закладів, які викладають математику, фізику, інформатику, відбулася педагогічна практика на базі НВК «Долинська гімназія – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3» з проблеми «Стратегія та складові розвитку інформаційно-навчального середовища закладу».

У ході педагогічної практики презентована робота педагогічного колективу (директор Свічкарьова І. Б., НВК «Долинська гімназія – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3») з питань використання інформаційних технологій в умовах створення інформаційно-навчального середовища закладу.

Ми, слухачі курсів були учасниками майстер – класу «Створення інформаційно - навчального середовища в закладі. Стратегія та розвиток», під час якого Свічкарьова Інна Борисівна представила ефективну модель інформаційно – навчального середовища закладу, продемонструвала високий рівень управлінської компетентності.

Вчитель математики та інформатики Карявка С.С. ознайомив із сайтом навчального закладу, який дає можливість своєчасно отримувати інформацію, що стосується питань навчання та виховання учнів, про події, які відбуваються в школі та про досягнення учасників навчально-виховного процесу.

Колесник В.О., вчитель математики та фізики, представив увазі слухачів ефективну модель безперервного підвищення. професійного рівня педагогів, у тому числі й в області комп’ютерних технологій.

Ефективне використання ІКТ-технологій продемонстрували вчителі на уроках:

- геометрії у 11 Б класі «Переріз конуса. Зрізаний конус» (вчитель математики та фізики І кваліфікаційної категорії Колісник В.О.);

- інформатики у 7 Б класі «Веб – сайт для власної справи» (вчитель математики та інформатики І кваліфікаційної категорії Карявка С.С.);

- фізики у 9 А класі «Електричний струм в напівпровідниках» (вчитель фізики вищої кваліфікаційної категорії, заслужений учитель України Ласкурик П.В.).

У рамках методичного діалогу акцентувалась увага на вимогах до сучасного уроку, практичному використанні соціальних інтернет-сервісів у організації навчально-виховного процесу; сучасних формах навчання і виховання.

Ми переконалися, що це навчальний заклад, який забезпечує максимальне розкриття здібностей гімназиста через колективну спільну роботу вчителя і учня, дає можливість для реалізації індивідуальних освітніх маршрутів учнів в умовах формування інформаційно-навчального середовища закладу. А педагогічний колектив – унікальний колектив однодумців, високоталановитих професіоналів.

Слухачі курсів висловлюють щиру подяку Свічкарьовій І.Б., директору Долинської гімназії, педагогічному та учнівському колективам.

Бажаємо Вам, дорогі вчителі, відчуття повноти і неповторності життя, здоров’я, невичерпних творчих сил, натхнення, щастя. Хай завжди щедрою на сходи буде освітянська нива, а в усіх ваших починаннях будуть супутниками успіх і удача!

З повагою слухачі курсів

Кiлькiсть переглядiв: 392

Коментарi

  • Інна

    2015-03-19 12:18:26

    Дякуємо Вам за таку високу оцінку діяльності нашого педагогічного колективу!...

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.