ІНФОРМАЦІЯ ПРО РОБОТУ АВТОРСЬКОЇ ТВОРЧОЇ МАЙСТЕРНІ Н.Г. КАЄНКО (он-лайн режим)

Інформація про роботу

авторської творчої майстерні Н.Г.Каєнко

для завідувачів (директорів) методичних кабінетів (центрів) відділів,

управлінь освіти райдержадміністрацій, міських рад (он-лайн режим)

19 листопада 2014 року на базі комунального закладу «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського» відбулася авторська творча майстерня Н.Г.Каєнко для завідувачів методичних кабінетів (центрів) відділів, управлінь освіти райдержадміністрацій, міських рад (он-лайн режим) з проблеми «Іміджева складова діяльності методичного кабінету».

Захід проводився з метою висвітлення досвіду роботиметодичного кабінету відділу освіти Новоукраїнської районної державної адміністрації.

Олена Вікторівна Половенко, завідувач обласного навчально-методичного центру освітнього менеджменту та координації діяльності методичних служб, особливу увагу учасників заходу акцентувала на презентації досвіду методичного кабінету з питань: системно-цільового підходу до планування роботи методичного кабінету; цілісної інтегрованої системи науково-методичної роботи, яка ґрунтується на диференційованому, особистісно орієнтованому підході і спрямована на розвиток професійної компетентності; стимулювання самоосвіти та творчих пошуків кожного методиста.

Під час роботи Наталія Георгієвна Каєнко, завідувач методичного кабінету висвітлила такі питання:

- «Імідж методичного кабінету: від теорії до практики»;

- «Методичний кабінет із знаком якості».

Завідувачі (директори) методичних кабінетів (центрів) були учасниками майстер-класу «Перший раз у РR-клас».

У рамках авторської творчої майстерніучасники задавали актуальні питання на які отримували відповіді.

На завершення роботи заходу учасники отримали відповіді на запитання, які попередньо вказували в он-лайн реєстрації. Слухачам авторської творчої майстерні рекомендовано виконати завдання методичного вебквесту «Іміджева складова діяльності методичного кабінету».

Детальну інформацію та відеозапис, про проведений захід, розміщено на сайті обласного навчально-методичного центру освітнього менеджменту та координації діяльності методичних служб комунального закладу «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського» у рубриці «Новини».

Кiлькiсть переглядiв: 392

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.